Creare website de prezentare - PACHET MINIMAL

ATENTIE: preturile enumerate in aceast pachet au caracter informativ si orientativ. Acestea pot varia in functie de mai multi factori, inclusiv volumul de munca. Preturile NU iau in considerare costurile legate de gazduire, inregistrarea domeniului, servicii oferite de terti, sau teme si module premium, care sunt facturate separat. Toate pachetele de website includ SEO, accesibilizare si securitate de baza, fiind functionale in mod implicit.

De la 449.99

Daca aveti nevoie de un website foarte simplu, pentru o afacere la inceput de drum, sau pur si simplu aveti urgent nevoie de prezenta online, atunci puteti selecta pachetul MINIMAL.

Acest pachet cuprinde o singura pagina si se adreseaza firmelor la inceput de drum sau persoanelor publice.

Pachetul contine:
Numar pagini: 1
Sectiune principala (cu antet si meniu)
Sectiune informativa
Sectiune de contact
Fiecare sectiune contine maximum doua imagini optimizate SEO si accesibile
Fiecare sectiune contine si afiseaza maximum 600 cuvinte
Adresa de email personalizata
Doua revizii

+ galerie fotografii
+ inglobare video

Formular solicitare

Puteti trimite o solicitare completand formularul alaturat

FORMULAR SOLICITARE

Cerere Oferta Pachet Minimal

Ce determina pretul unui website? Ce determina pretul unui magazin online?

Platforma, continut, nivel de personalizare

Platforma pe care o alegeti impreuna cu noi este probabil factorul care influenteaza cel mai mult costurile proiectului dumneavoastra. O platforma precum Magento sau Prestashop vor fi considerabil mai scumpe datorita modulelor costisitoare si necesitatii implementarii functiilor personalizate. In comparatie, Joomla, Drupal, WordPress sau Opencart pot fi mai ieftine datorita multelor extensii gratuite.

De asemenea, costurile variaza in functie de volumul de continut. Un magazin on-line cu multe produse va costa mai mult decat unul cu putine produse. Un website de prezentare cu multe pagini si mult continut personalizat va costa cu mult peste un website-brosura.

Viteza, SEO, securizare

Intrucat optimizarile SEO, de performanta si de securitate necesita un timp considerabil de studiu, implementare si testare, costurile pot creste semnificativ.

Cu toate acestea, beneficiile unui website sau magazin on-line rapid, securizat si bine optimizat pentru motoarele de cautare sunt evidente si se vor reflecta in numarul ridicat de vizite si campanii de marketing mai usoare.

Marketing, branding, PPC, mentenanta

Bineinteles, campaniile PPC, etapa de branding, precum si marketingul si mentenanta necesita mult timp si multa implicare. Din acest motiv, costurile pot fi crescute.

Bine de stiut

TERMEN DE LIVRARE

Termenul de livrare variaza in functie de complexitatea proiectului si poate varia in functie de volumul de lucru adaugat pe parcurs. Termenul de livrare este stabilit contractual.

PLATI

Platile se stabilesc contractual si sunt facuta in baza facturilor emise de APEX Digital. In general, se percepe un avans de 50% din valoarea contractului.

GARANTIE

Orice website creat de APEX Digital beneficiaza de garantia functionarii pe 30 de zile. Veti avea un website functional si performant, incadrat in termenii stabiliti de comun acord. Nicio teapa. Nicio intarziere.

SUPORT 24/7

Puteti beneficia de suport 24/7 pentru oricare dintre proiectele dumneavoastra. Solicitati acum un pachet de mentenanta si aveti garantia bunei functionari a proiectelor.

OFERTE MARKETING

APEX Digital colaboreaza in mod activ cu mai multe branduri nationale si internationale in vederea cresterii prezentei acestora pe piata, prin Google Ads. Solicitati acum o oferta.

CONFIDENTIALITATE

APEX Digital se angajeaza sa nu divulge informatii confidentiale legate de afacerea dumneavoastra si va asigura loialitatea deplina in orice forma de colaborare.
envelope